Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby to chtěl někdo zbourat koncem osmdesátých let kdy to byla ruina tak by to nebylo tak okaté. Ale dnes, kdy je to celé zrestaurované, přidaná nová část ve stejném stylu je to nehoráznost. Paneláky v dohledové vzdálenosti, tři věžáky v těsném sousedství a tak je to taková oáza něčeho hezčího pro celé okolí.

Jako dítě jsem tam chodil do rozpadající se jakoby garáže se sběrem - byla tam sběrna surovin, všude obroské kaštany (stromy co se, myslím, jmenují jinak než napsané jméno jejich plodu) a znovuvstání alespoň části objektu se mi líbí.

0 0
možnosti
Foto

Tak si to kupte, nebo se s někým složte. Vlastník musí mít právo zbourat za své, na svém co chce. Jinak to není vlastník ale nájemce.

1 0
možnosti
Foto

A co byste se zemědělskou usedlostí udělala Vy? Pokud ji chce vlastník zbourat, určitě k tomu má své důvody.

1 0
možnosti
Foto

E51v16a 31T93y85l57o82v12á

10. 9. 2018 19:37

Ano, důvody má. Pěkně se nakapsovat. Vystavět místo zámečku věžák.V současnosti mají developeři 100% marži. To už je lichva. Z bytu za 6 mil. Kč si nechávají 3 mil. Kč. Zemědělská usedlost vypadá jako zámeček a slouží jako administrativní budova. Nepodařilo se mi tentokrát nahrát foto. Ale je v mém minulém článku. To může jedině pokud změní kod (hmotnost stavby předepsanou územním plánem) a na to žádný nárok nemá. Co bych udělala já jsme napsala v článku, nechala zámeček dál administrativní budovou. Děkuji za reakci.

1 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
Místostarostka za Piráty s podporou Zelených na Praze 12 se zkušeností v komunální i veřejné sféře. Působila jako místostarostka na Praze 12 (2010-2014), ředitelka České inspekce životního prostředí (2008-2010) a dříve náměstkyně ministra životního prostředí (1998-2002).

Seznam rubrik